İnstagram Keşfete Düşmese Etkili Olan Unsurlar Nelerdir?

Instagram uygulamasında insanların en sık süre geçirdiği seksiyon keşfet seksiyonü olmaktadır. Sosyal medyayı iş olarak kullananların keşfet seksiyonü gerektiğince işine yarar. Peki, instagram keşfete düşmese etkili olan nedenler nelerdir? Instagram içeriklerine ilgi etmek gerekir. Paylaşımlarda kesinlikle açıklamalar ve hashtag tüketimi yapılmalıdır. Paylaşımlara koordinat etiketi yapılması gerekir. Bunun yanısıra Instagram hesabında sıksık isim farklılığı yapılmaması gerekir. Eğer bu nedenlere ilgi edilirse Keşfete düşme ihtimaliniz artacaktır.

Instagram Keşfet

Popüler gönderileri paylaşıldığı yerdir. Bu bölgede içerikleriniz yer alırsa kısa sürede etkileşiminiz artacaktır. Bundan ötürü İnstagram kullanıcıları bu seksiyone özen göstermektedir.

Instagram Keşfete Nasıl Çıkılır?

Öncelikle Instagram uygulamasının keşfet seksiyonuna çıkabilmek amacıyla paylaşımlarınızın orjinal ve benzersiz olması gerekir. Çünkü insanlar hep aynı şeyi paylaşırsa bu kimsenin ilgisini çekmeye eştir. Bunun amacıyla orjinal içerikler geliştirmeye özen gösterilmelidir. Gönderilerinizi renk filtreleri ile süslemeniz daha iyi olur. Aynı sürete gönderilerinize hashtag ekleyin. Bu en mühim noktalardan bir tanesidir. Bunlar uygulandığı taktirde kısa sürede keşfete çıkmanız olası olur. Ne kadar çok beğendiniz ve yorumunuz olursa keşfete çıkmanız bir o kadar daha basit olur.

Instagram Keşfet İçin Takipçi Satın Alma

Instagram uygulamasında takipçi sayınız yarar olması sizi daha iyi yerlere getirecektir. Ancak takipçi adedi yükseltmek zor bulunduğu amacıyla bundan sonra takipçi satın alma yoluna başvurulmaktadır. Özelliklerde Instagram keşfet inde yer alabilmek isteyenler takipçi adetlerini bu yöntemle çoğaltarak kısa sürede beğenileri ve yorumları da artacaktır. Beğeni ve yorum artınca da paylaşımlarınızın keşfete çıkma olasılülüğü da artacaktır. Instagram Keşfet İçin Beğeni Sayısı Attırma Keşfet alanında yer alabilmek amacıyla beğeni sayınız da çok olması gerekir. Bunun en kısa yolu beğeni satın alabilmektır. Keşfet evresinde açık ak takipçi sayınızı da artırır.
Instagram Keşfet İçin Gönderi Zamanlaması Yapmak Gerekir Mi?
Eğer sizlerde İnstagram keşfet seksiyonuna çıkmak dilerseniz gönderi zamanlamanızı iyi yapmanız gerekir. Eğer sabah saatlerinde paylaşım gerçekleştirme dilerseniz 7 ve 9 arası ideal bir saat dilimi olur. Öğle saati amacıyla 11 ve 14 arası iyi bir saat dilimidir. Akşam saatleri içersinde 17 ile 19 arası iyi bir saat dilimi olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Hileleri

Instagram Takipçi Hilesi Yapanlar Dikkat! Instagram Takipçi Çoğaltma Ve Beğeni Hilesi Zararları Nedir?

Instagram Şifresiz Ücretsiz Takipçi Hilesi